2024. április 27. - Zita

A következő 007-es fekete lesz?

Elképzelhetőnek tartja a James Bond-filmek producere, hogy a következő 007-es ügynök fekete legyen.Barbara Broccoli, aki több mint tíz éve producere a brit titkosügynökről szóló filmeknek, elképzelhetőnek tart egy színes bőrű James Bond figurát, de azt ne
2008. november 6. csütörtök 18:41 - Hírextra
"Miután az Egyesült Államok elnöke is fekete bőrű, miért ne lehetne James Bond is az?" - mondta el a német Stern magazin digitális kiadásában a producer.Azt azonban, hogy a brit szuperügynök homoszexuális legyen, kerek-perec elutasította, mondván, hogy ez ellentmondana a "hős" eredeti karakterének.

"Bond tükrözi a kort, amelyben él. A 80-as években az emberek azt gondolták, minden csodálatos, és a dolgok továbbra is jól fognak menni" - mondta Broccoli -, "de változtak az idők, és mostanában az emberek a pénzügyi válság, a környezet rombolása és a terrorizmus miatt aggódnak".

Lejárt az idő, amikor Bond a dandyt, illetve az elegáns lovagot játszotta Sean Connery és Roger Moore alakításában; a mostani 007-es ügynöknek "keménynek kell lennie" - vélte Broccoli.

"A szuperügynök szerepét nagyon is jól el tudná játszani egy fekete színész, annál is inkább, mert az Ian Fleming által az 50-es években kitalált alak személyisége amúgy is sok változáson ment keresztül" - mondta el a legújabb Bond-film, a Quantum csendje római bemutatójának sajtótájékoztatóján Daniel Craig brit színész, aki legutóbb Bondot alakította.

Már a Craig által játszott szőke Bondot is elutasították a figura purista védelmezői, s azt Craig is elismerte, hogy egy fekete bőrű Bondtól "Fleming forogna a sírjában".

A Quantum csendje németországi bemutatóján a színész cáfolta azt a korábban neki tulajdonított kijelentést, miszerint szívesen alakítana egy, a saját neméhez vonzódó 007-et.Daniel Craig egyébként a holdraszálláséhoz hasonlította Barack Obama választási győzelmének jelentőségét; szerinte az "kihatással lesz az egész világra".
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását