2024. május 11. - Ferenc

Obama könyvei az eladási listák élén

A választási győzelem Barack Obama írói sikereit is tovább fokozza a legnagyobb internetes áruház könyvsikerlistája szerint, amelyen mélyrepülésbe kezdtek az Obama-ellenes kötetek.
2008. november 5. szerda 23:20 - Hírextra
Jerome V. Corsi egyszer már hozzájárult egy demokrata párti elnökjelölt bukásához. John Kerry vietnami szerepéről állított ki rossz bizonyítványt Unfit for Command (Vezetésre alkalmatlan) című munkájában, amely sokakat eltántorított Kerry mellől 2004-ben. Idén nyáron jelent meg a The Obama Nation (Az Obama nemzet) című új brosúrája, amely szerint Obama radikális balos, drogos, el akarja titkolni az iszlámmal fenntartott kapcsolatait, apja pedig "poligám alkoholista" volt. A munka rögtön az első helyen nyitott a The New York Times toplistáján és konzervatív csoportok remélték, hogy a 2004-es lejárató könyvhöz hasonló hatása lesz.

Barack Obama győzelmének másnapján, szerdán azonban a kötet már csak a szerény 466. helyet foglalta el az Amazon.com eladási listáján, pedig ez a legsikeresebb anti-Obama munka. A megválasztott amerikai elnök könyvei viszont az első tízbe kerültek, holott már eddig is milliós példányszámban keltek el.

A The Audacity of Hope (A remény bátorsága) a harmadik a listán, a Dreams Form My Father (Álmok apámtól) keményfedelű első kiadása pedig a nyolcadik. A mű egy másik kiadása a 12. helyen áll, és még a viszonylag száraz, a politikai kiáltványokat és beszédeket összegző Obama-szöveggyűjtemény, a Change We Can Believe In (Változás, amelyben bízhatunk) is bejutott az első 25-be; a 23. helyen állt szerdán.

"Kijózanító egyébként, hogy az Amazon sikerlistáját egy olyan könyv vezeti, amelynek témája az amerikaiakat leginkább aggasztó kérdés, az egyensúlyát vesztő gazdaság" - áll az AP amerikai hírügynökség tudósításában. A kötet címe: I.O.U.S.A. - One Nation. Under Stress. In Debt. (kb. Az adósságban úszó nemzet), és a rekordnagyságú amerikai államadósság témáját járja körül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását