2024. április 18. - Andrea, Ilma

Nyert a Pozsony

A vendégek 4-0-ás győzelmével végződött a Dunajska Streda-Slovan Bratislava szlovák bajnoki labdarúgó-mérkőzés, amely rendbontás miatt negyedórára félbeszakadt.
2008. november 1. szombat 16:35 - Hírextra
A DAC-Slovan a szlovák bajnokság egyik legnagyobb rangadója, ennek megfelelően tízezer néző várta a csapatokat. Békés szurkolásra nem lehetett számítani, mivel internetes fórumokon már napokkal korábban elterjedt, hogy a pozsonyi ultrákat cseh és lengyel szurkolók "segítik" majd, míg Magyarországról több klub - így a Ferencváros - drukkerei, összesen mintegy ezren utaztak el Dunaszerdahelyre. Rendbontásokra már a mérkőzés előtt sor került, a rendőrség több Slovan- és DAC-drukkert állított elő.

A stadionban több helyen lehetett magyar zászlókat, a Nagy-Magyarországot ábrázoló drapériát.

A találkozó az első félidőben negyedórára félbeszakadt, miután kommandósok behatoltak a magyar szurkolók szektorába, az összecsapás következtében több sérültet kórházba kellett szállítani, egyet mentőhelikopterrel.

A két csapat utoljára 1999-ben találkozott egymással, akkor a Slovan 3-0-ra diadalmaskodott. Az összecsapás esélyese ezúttal is a pozsonyi alakulat volt, amely a második helyen állt a forduló előtt és utolsó hét mérkőzésén veretlen maradt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását