2024. május 3. - Tímea, Irma

Könnyű debreceni győzelem

A Debrecen négy góllal nyert a vendég REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga tizedik fordulójában.
2008. október 4. szombat 20:44 - Hírextra
VSC-TEVA - REAC 6-2 (3-1)

Debrecen, 2000 néző, V: Takács
gólszerzők: Szakály P. (7.), Oláh (37.), Rudolf (44., 11-esből), Leandro (57.), Kiss Z. (62.), Kerekes (92.), illetve Jeremiás (18., 64.)
sárga lap: Takács (20.), Komlósi (81.), illetve Cseri (43.)

DVSC:

Poleksic - Bernáth, Komlósi, Mészáros, Takács (Sándor 74.) - Dombi, Kiss, Leandro, Szakály P. (Czvitkovics a szünetben) - Rudolf (Kerekes 68.), Oláh

REAC:

Esterházy - Kovács B., Cseri (Pomper a szünetben), Kapcsos, Sallai - Kőhalmi, Erős, Lisztes (Balaskó 70.), Jeremiás - Nyerges, Torma (Dancs 60.)

A szakadó esőben hamar vezetést szerzett Szakály révén a Debrecen, de egy védelmi hiba után a volt debreceni középpályás, Jeremiás egyenlített. Félóra elteltével a hazai publikum már többször adott hangot nemtetszésének, amikor előbb Oláh, majd Rudolf is eredményes tudott lenni.

Három remekbe szabott találatot láthatott a közönség a csúszós pályán a második félidőben. A sok gólt hozó összecsapáson a debreceniek nagyobb különbséggel is nyerhettek volna, ha helyzeteiket pontosabban értékesítik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását