2024. április 26. - Ervin

Egy meccsre csökkentették az Atlético büntetését

Egy zártkapus mérkőzésre csökkentette az Atlético Madrid büntetését az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).
2008. november 1. szombat 08:20 - Hírextra
Az UEFA fegyelmi bizottsága korábban úgy határozott, hogy a klubnak Madridtól legalább 300 kilométerre kell lebonyolítania következő két hazai Bajnokok Ligája-meccsét, ám később ezt felfüggesztette, mivel a madridi klub ilyen rövid idő alatt nem talált volna új helyszínt, így a Liverpoolt a Vicente Calderón Stadionban fogadhatta.

Az új döntés értelmében azonban az Atlético november 26-án a PSV Eindhoven - Dzsudzsák Balázs csapata - ellen is saját arénájában játszhat - de nézők nélkül.

Az UEFA az Olympique Marseille elleni találkozón történt szurkolói rendbontások miatt büntette meg a spanyolokat. Az október elsejei összecsapáson a rendőrség és a biztonsági szolgálat emberei a kezdés előtt összetűzésbe keveredtek a Marseille híveivel, akik számos széket feltéptek és azzal támadták a rendfenntartókat. Emellett a hazai szurkolók egy része rasszista rigmusokat skandált, és színes bőrű újságírókat is atrocitás ért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását