2024. május 2. - Zsigmond

A legnagyobb csomagküldő tavaszi-nyári modelljei

Európa legnagyobb csomagküldő szolgálata mutatta be idei tavaszi-nyári katalógusának kollekcióját csütörtök este a Magyar Telekom székházában rendezett divatbemutatón. A Quelle rendezvényén több közismert személy is megjelent, többek között Koós Réka édes
2008. április 11. péntek 18:21 - Hírextra
A divatbemutatón női fehérneműket és fürdőruhákat, valamint könnyed női és férfi nappali viseletet láthattak az egybegyűltek. Élénk színek, könnyed pamut anyagok jellemezték a kollekciót. Meghatározó színt alig lehet kiemelni, türkizkék, lila, sárga, zöld, fehér és piros ruhadarabot is felvehet, aki a trendet követi. Az üde, vidám színű ruhadarabokhoz a modellek azonos színű trendi kiegészítőket, cipőket, táskákat viseltek.

A kínálatban mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő ruházatot, hiszen a kedvező árkategóriájú modellek mellett olyan világmárkák is elérhetők, mint az Adidas, Esprit, Lee, Mustang, Playboy, Tom Tailor és S. Oliver.

A csomagküldő szolgálat még soha nem kínált olyan gazdag választékot, mint idén. Ez katalógusának méretén is látszik, 700 oldalt tesz ki a teljes termékkínálata ruházattól kezdve az otthoni kiegészítőkön át a szabadidős tevékenységekhez hasznos termékekig.

A nagyszabású rendezvény további ünneplésre adott okot, hiszen a Quelle 15 évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon. Míg a csomagküldő vállalat 1993-ban csak egy-egy katalógust kínált vásárlóinak, mára tematikus kiadványok is rendelkezésre állnak. A vásárlók zökkenőmentes kiszolgálását a Magyar Postával tavaly kötött stratégiai együttműködés biztosítja.

Egyre többen helyezik előtérbe az internetes vásárlást, így a csomagküldő szolgálat is alkalmazkodott az elvárásokhoz és a világhálón is elérhetővé tette (www.quelle.hu) termékkínálatát.

A cég tavaly ünnepelte nemzetközi fennállásának 80. születésnapját, amely alkalmából jótékonysági gyűjtés indult Magyarországon is: minden kiválasztott termék vásárlása esetén 80 forintot a Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítványnak utalt át a csomagküldő szolgálat.
A váratlan krízishelyzet miatt otthonukat elvesztett családokat segítő alapítvány támogatása idén is folytatódik: a 2008. tavasz-nyári katalógusban szereplő gyermekruházatok megvásárlásával idén már 150 forinttal támogatják az alapítványt a vásárlók - jelentette be Aliz Tepfenhart, a Quelle magyarországi ügyvezető igazgatója a rendezvényen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását