2024. május 3. - Tímea, Irma

Előzetesbe kerülhet a gyújtóbombás

Várhatóan még ma délelőtt dönt a bíróság arról, hogy elrendeli-e annak a 33 éves férfinak az előzetes letartóztatását, akinek az autójában gyújtó hatású bombákat, lakásában pedig más pirotechnikai kellékeket és tervrajzokat találtak a rendőrök a nemzeti ü
2008. október 25. szombat 13:10 - Hírextra
A férfi Peugeot személyautóját a Nyugati téren ellenőrizték csütörtökön este, amikor több benzines, házilag készült robbanószerkezetet találtak a csomagtartójában. A szerkezetek műanyag kannákba töltött gyúlékony folyadékból, hozzá csatlakoztatott csőbombából és az egészre erősített vevőszerkezetből álltak, robbanó hatásuk - szakértők szerint - egy kisebb kézigránátét közelíthette volna.

Találtak még egy sorozatindító készüléket, vízvezeték-csövekből készített csőbombákat, illetve pirotechnikai eszközöket, rakétákat is. A férfi ellen - aki egyes információk szerint olimpiai kerettag sportoló volt - robbanóanyaggal vagy robbantószerrel való visszaélés gyanújával folyik eljárás, előzetes letartóztatásáról várhatóan a déli órákra hoz döntést az illetékes bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását