2024. április 29. - Péter

Szex bűnök

Elkövettél a következő szexuális bűnök közül akár csak egyet is? Az baj, mert mindegyik esélyes arra, hogy romba döntse a szexuális életedet, de azért persze nem kell egyből pánikba esned – jó hír, hogy mindegyik megelőzhető. Ha a legjobb szeretője
2008. október 19. vasárnap 13:35 - Hírextra
1: Finnyásság

A legtöbb embernek akkor van a legintenzívebb orgazmusa, ha a partnere orálisan elégíti ki. Tehát, ha megtagadod tőle ezt az élvezetet, az megbocsáthatatlan. Azok a nők, akik hisztériában törnek ki, vagy fejvesztve menekülnek, ha egy csepp sperma is éri az arcukat, feltehetőleg igen előkelő helyen fognak végezni a “Lányok, akikkel soha többet nem fekszem le” listán. Hogyan is lehetne izgató egy férfi számára, ha a nő arcán a mély undort véli felfedezni, amikor az az arcával az ő péniszéhez közeledik?

Így küzdd le:

Ha a szagok miatt aggódsz – a sajátod vagy az övé miatt – csapj le rá akkor, amikor épp a zuhany alól lépett ki. Minden problémát megold, ha olyan pózt választotok, ahol te vagy irányító szerepben (például a partnered álljon eléd, miközben te egy ágyon ülsz vele szemben és egyik kezeddel fogod a péniszét). Az hogy lenyeled-e vagy sem, a legtöbb férfi számára teljesen mindegy, szóval válaszd a számodra vonzóbb alternatívát. Az is megoldás lehet, ha a döntő pillanatban hagyod, hogy a tested (vagy az övé) bármely pontjára élvezzen. Igen, valószínűleg nem marad minden patyolattiszta, de hát a szex nem is erről szól. A legjobb, ha legközelebb már fel sem tűnik a pecsétes, gyűrött, foltos lepedő…

2: Kísérletezgetéstől való félelem

A partnered egy pincérnő jelmezébe bújva szeretne látni? Tejszínhabot nyalna a köldöködből? Meztelenül játszana veled Twistert? Egy az, hogy egyik ötletétől sem remeg meg a térded a gyönyörtől, de még meg is kérdezed tőle, hogy ugyan melyik bolygóról jött? Attól, hogy nem mindenkinek ugyanazok a vágyai, miért ne járhatnál a kedvében? Általában az embereknek nem ugyanarra van szüksége, vagy nem ugyanazt akarják, de kit érdekel? Amíg senki sem sérül fizikailag és érzelmileg, és nem válik kényszerré a dolog (mely akár fetisizmussá is fajulhat), addig mindez egészséges kalandnak számít. Semmi sem öli meg olyan gyorsan a vágyat, mint az, ha a partnerünk teljes mértékben elzárkózik a dologtól. Ha minden alkalommal visszautasítod, amikor egy új dologgal áll elő, egyértelműen jelzed neki: a kielégülése és a szükségletei egyáltalán nem fontosak neked. Ha elítéled azért, mert valami “rosszaságot” vagy “sokkoló” dolgot vet fel, garantáltan soha többé nem fog semmilyen ötlettel előrukkolni.

Így küzdd le:

Legyen ez a mottód: “Ha nincs valódi erkölcsi kifogásom a dolog ellen, csak egyszerűen nem tetszik, akkor legalább egyszer kipróbálom”. Ha azonban mégsem tudod rávenni egy-két dologra magad, próbálj előállni egy olyan ötlettel, ami pont annyira lehet izgató, mint az övé, de nem érzed már a gondolatától is rosszul magad, és szélesíti a szexuális horiziontodat is.

3: Nem ismered a saját testedet

A legtöbb nő az első orgazmusát saját magának szerzi. Ellentétben a férfiakéval, a nők kielégülése nem egy könnyű folyamat. Amíg egy férfinak erőlködnie kell, hogy kordában tartsa hirtelen jött, zavaró erekcióját a vonaton, vagy elszántan számol vissza 500-tól, hogy ne az órán legyen orgazmusa, addig a legtöbb lánynak ez pont fordítva működik. Általában zárt ajtó mögött, sötét szobában próbálják meg kitalálni, hogy hol kell magukhoz érniük, és hogyan, hogy valami is történjen, miközben kitartóan remélik, hogy a szobatársuk nem nyit rájuk, mielőtt megtörténne a nagy dolog. Frusztráló? Igen. De végtére is megéri: a maszturbáló nők 95%-ának lesz orgazmusa. Valójában azonban, ha olyan nő vagy lány vagy, aki még sosem végzett önkielégítést, akkor nagyon valószínű, hogy soha az életben nem lesz orgazmusod.

Így küzdd le:

Ha nem vagy olyan orgamusképes, mint amennyire azt szeretnéd, tégy egy kis erőfeszítést annak érdekében, hogy kiderüljön, miért is nem. Kísérletezz különböző maszturbációs technikákkal, érintésekkel addig, amíg rá nem találsz azokra a pontokra, melyek következetesen sikert nem aratnak, és partner-kompatibilisek. Figyelj ezekre szex közben is. Légy tudatában annak, hogy mit élvezel, és mi az, ami nem annyira kellemes a számodra. Gondold végig az eddigi együttléteidet, a régi szeretőidet, a fantáziáidat, na meg persze az újakat is, míg végül ki nem tisztul a kép a fejedben a saját tested térképéről, és arról, hogy mi jó neked. Hagyd magad mögött a nevetséges elvárásaidat, melyek eddig sem működtek a szexuális életedben. Hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy a jó szex csak úgy megtörténik. De a valóság az, hogy egy hat éves kapcsolatban nem olyan szenvedély-éhesek a felek, mint egy hat hetes együtt járás alatt. Miért fogadjuk el, hogy a testünk és az arcunk is öregszik az idő folyamán, és egyre több odafigyelést és munkát igényel, hogy jól nézzünk ki, amikor ugyanezt nem hisszük el a szexuális és szerelmi életünkről? Miért gondoljuk azt, hogy ez utóbbi nulla erőfeszítést sem követel meg? Rá kell ébredned, hogy ezen is dolgoznod kell, és akkor a hosszú távú eredményeit is élvezheted.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását