2024. április 29. - Péter

Eszméletlen férfi egy szórakozóhely előtt

Agysérülést szenvedett az a férfi, akit szombat hajnalban találtak eszméletlen állapotban egy dombóvári szórakozóhely előtt, a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) az MTI-v
2008. október 18. szombat 09:43 - Hírextra
A dombóvári kórház ügyeletes főorvosa jelentette be a rendőrségen, hogy a mentők egy 31 éves dombóvári férfit szállítottak a kórházba. A férfit egy helyi szórakozóhely tulajdonosa találta meg, a vendéglátóhely bejárata előtt feküdt vérző fejjel, eszméletlenül - mondta el Farkas Kinga, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A sérültnél az orvos koponyaalapi törést és agysérülést állapított meg.

Az ügyben a TMRFK ismeretlen tettes ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást - tette hozzá a sajtóreferens.
A dombóvári kórház baleseti sebészeti osztályán az MTI érdeklődésére közölték: a férfit a kaposvári kórház traumatológiai osztályán ápolják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását