2024. május 16. - Mózes, Botond

Emberkereskedelemmel vádolnak két magyart Németországban

Emberkereskedelemmel, nemi erőszakkal és kitartottsággal vádolt meg a stuttgarti ügyészség egy 38 éves magyar férfit és egy 46 éves magyar nőt.
2008. október 14. kedd 13:55 - Hírextra
Az ügyészség szerint a férfi 2006 tavasza óta a bevétel átadására kényszerített fenyegetésekkel és súlyos bántalmazásokkal hat magyar származású prostituáltat. Egyiküket meg is erőszakolta.

A két vádlott továbbá közösen prostitúcióra kényszerített egy 17 éves lányt, egy teherbe esett prostituáltat pedig az üzletszerű kéjelgés folytatására kényszerítettek és hasba rúgtak, hogy elvetéljen.

A két magyart június elején fogták el Stuttgartban. Az ellenük felhozott vádakat tagadják. Tárgyalásuk időpontjáról később rendelkezik a bíróság - jelentette a Stuttgart-Journal.de online magazin.

Az emberkereskedelemért és a kitartottságért - vagyis azért, ha valaki prostitúciót folytató személlyel tartatja el magát egészben vagy részben - Németországban akár tíz éves börtönbüntetés is kiszabható, nemi erőszakért pedig 15 év.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását