2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ki áll majd a kapuban az albánok ellen?

Ketten nem edzettek kedden, hárman pedig a többiektől jobbára külön gyakoroltak az albánok elleni, szombati világbajnoki selejtező mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott REAC-pályán tartott nyilvános tréningjén.
2008. október 7. kedd 21:38 - Hírextra
Babos Gábor egyelőre nem is tartózkodik Magyarországon, holland klubjánál kezelteti sérülését. A honi szövetség tájékoztatása szerint csütörtökön dől el, hogy csatlakozik-e társaihoz. A csaknem 90 perces foglalkozás másik hiányzója Gera Zoltán volt, aki azért nem gyakorolt a csapattal, mert szombaton eltiltása miatt nem léphet pályára, így pihenőt kapott Erwin Koeman szövetségi kapitánytól.

Buzsáky Ákos, Bodor Boldizsár és Huszti Szabolcs egyformán kisebb sérüléssel küzd, ezért ők többnyire külön mozogtak, s csak egyes feladatoknál csatlakoztak a társaikhoz. Huszti folyamatosan fájlalja a térdét, ezért Hannoverben is keveset edz, de várhatóan - ahogy a Bundesligában is történni szokott - a szombati találkozón vállalja a játékot.

A válogatott szerdán két zártkapus edzésen vesz részt Vácon, majd csütörtökön 17:30-tól ismét nyilvános tréning lesz a mérkőzés helyszínén, azaz a Puskás Ferenc Stadionban.
Szombaton 19:45-től játszik a válogatott, majd szerdán 19:30-kor Máltán lép pályára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását