2024. május 7. - Gizella

Meghosszabbított nyomozás a volt MSZP székházzal kapcsolatban

ét hónappal meghosszabbította a miskolci volt MSZMP-székház, jelenleg megyeszerte ITC-székháznak nevezett Nemzetközi Kereskedelmi Központ értékesítési szándékával összefüggő nyomozást az ügyészség - közölte Jónáné Pocsai Edit, a Hajdú-Bihar megyei Főügyés
2008. október 6. hétfő 17:34 - Hírextra
Tájékoztatása szerint alapvetően a székház eladásával kapcsolatos önkormányzati döntést elemzik, de más ingatlannal kapcsolatos kérdéseket is vizsgálnak.

A nyomozás meghosszabbításának határideje november 22., de elképzelhető, hogy már hamarabb döntenek arról, emelnek-e vádat az ügyben, vagy megszüntetik a nyomozást - tette hozzá.

Az ITC-székház ügyében gyanúsítottként hallgatták meg Gergely Zsoltot, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közgyűlésének fideszes alelnökét és további három személyt.

A Debreceni Nyomozó Ügyészség feljelentés után indított vizsgálatot, ezt követően lett gyanúsított Gergely Zsolt és három társa. A vizsgálat azt kívánja kideríteni, történt-e szabálytalanság az önkormányzat tulajdonában lévő egykori MSZMP-székház tervezett eladása körül.

Gergely Zsolt korábban a gyanúsítás tényét elismerte az MTI-nek, de közölte: bűncselekményt nem követett el, s panasszal él a gyanúsítás ellen. Panaszát elutasították, a nyomozás folytatódik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását