2024. május 10. - Ármin, Pálma

Nem Raikkönen éve

Kimi Ra:ikkönen, a Ferrari finn világbajnoka nagyon elégedetlen az idei teljesítményével, s azt mondta, "sötét időszak" van mögötte.
2008. október 5. vasárnap 06:50 - Hírextra
"Nem tudom megmagyarázni, mi történt velem az utóbbi időben. Nem megy a versenyzés se nappal, se éjszaka. Sajnos bebizonyosodott: ez nem az én évem" - nyilatkozta az F1 Racing honlapnak a címvédő, aki jelenleg csak negyedik a vb-pontversenyben. "Szingapúrban éjszaka néhány körrel a leintés előtt csapódtam a falnak, és a belga GP-n nappal is hasonló eset történt. Nagyon szomorú vagyok, de úgy érzem most változik a helyzet. A hátralévő három futamon mindent elkövetek majd a siker érdekében."

A japán GP-t vasárnap rendezik a fudzsi pályán, a vb-pontversenyben Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája vezet 84 ponttal, a finn 27-tel lemaradva a negyedik. Címét csak csoda esetén védheti meg; igaz, tavalyi sikere is csodaszámba ment.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását