2024. május 14. - Bonifác

Férjhez megy Sarah Palin lánya

Férjhez megy Sarah Palin alaszkai kormányzó, republikánus alelnökjelölt 17 éves lánya, aki decemberre várja első gyermekét.
2008. október 3. péntek 14:52 - Hírextra
Bristol Palin és a gyermek apja, a 18 éves Levi Johnston jövő nyáron kel egybe - közölte Johnston édesanyja helyi idő szerint csütörtökön. A pár még nem jelölte ki az esküvő pontos időpontját - tette hozzá Sherry Johnston.

Sarah Palin protestáns vallású és erőteljesen konzervatív beállítottságú, élesen ellenzi például a terhességmegszakítást, az iskolai szexuális nevelést pedig csak akkor támogatja, ha önmegtartóztatásra oktatják a fiatalokat. Öt gyermeke van, a legfiatalabb 8 hónapos, a legidősebb 19 éves.

A 44 éves alelnökjelölt szeptember elején jelentette be, hogy kiskorú, hajadon lánya terhes és megtartja a babát. A döntést számos neves ember üdvözölte, például Barack Obama demokrata elnökjelölt, akit az édesanyja 18 éves korában hozott a világra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását