2024. május 24. - Eszter, Eliza

Pisztollyal fenyegetőzött egy svájci férfi

őfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Rendőrkapitányság egy svájci férfi ellen, aki egy pisztollyal fenyegetőzött Szabadiban - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.
2008. október 2. csütörtök 11:55 - Hírextra
A rendőrségre szerdán éjjel 11 óra előtt érkezett a bejelentés arról, hogy egy külföldi férfi átment a szomszédaihoz, ahol a lányát kereste, majd az ott tartózkodó egyik nőnek a fejéhez egy fegyvert szorítva közölte, hogy el ne merjék hagyni a lakást - tudatta a Kaposvári Rendőrkapitányság a kiadott közleményben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, az elkövető lakhelyét körbevették és hangosbeszélőn felszólították, hogy felemelt kézzel hagyja el a lakókocsiját.
A középkorú svájci férfi ennek eleget tett, majd a rendőröknek megmutatta az éles lőfegyverét.

Mivel hitelt érdemlően nem tudta bizonyítani, hogy a fegyvertartáshoz szükséges engedélyekkel rendelkezik, illetve a fegyvert jogszerűen hozta be az országba, ezért ellene őrizetbe vétele mellett fegyvercsempészet miatt is eljárást indítottak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását