2024. május 5. - Györgyi

Etxeberria jövőre ingyen focizik

Joseba Exteberria a következő szezonban ingyen futballozik az Athletic Bilbao csapatában, az 53-szoros spanyol válogatott csatár a fizetéséről és a prémiumáról is lemond.
2008. október 2. csütörtök 19:20 - Hírextra
"Ezzel a gesztussal szeretném megköszönni azt a rengeteg szeretetet, amit a klubtól és a szurkolóktól kaptam" - mondta csütörtökön a 31 éves játékos, aki egy év múlva kívánja befejezni profi pályafutását.

"Nem találunk szavakat, melyekkel ki tudnánk fejezni hálánkat" - reagált a futballista bejelentésére Fernando Garcia Macua. "A profi futballban talán az egész világon egyedülálló ez a gesztus."

Etxeberria 1995-ben a Real Sociedadtól érkezett az Athletichez. Bilbaóban 419 bajnokin 87 gólt szerzett. A spanyol válogatottal részt vett az 1998-as világ, illetve a 2000-es és 2004-es Európa-bajnokságon, az idei, spanyol sikerrel végződött kontinenstornán már nem volt tagja a nemzeti együttes keretének.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását