2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Bíróság előtt a két rendőr

Hivatali visszaéléssel vádolja az ügyészség azt a két siófoki rendőrt, akik talicskájához bilincseltek egy férfit, mikor előállították lopásért - értesült a HavariaPress.
2008. szeptember 25. csütörtök 11:47 - Hírextra
A 45 éves és a 43 éves főtörzsőrmesterek a közrendvédelmi osztályon dolgoztak, mikor tavaly októberben az ügyeletes tiszt utasítására lopás gyanúja miatt intézkedtek. A gyanúsítottat, úgy állították elő a kapitányságra, hogy annak kezét fémhulladékkal teli talicskájához bilincselték. A gyanúsított férfit úgy vitték be a kapitányságra, hogy a kordét maga után kellett húznia több mint egy kilométer hosszan, Siófok egyik legforgalmasabb utcáján. A vádirat szerint, amikor egy vasdarab leesett a kocsiról, a gyanúsítottnak vissza kellett tennie azt a helyére. Az ügy tárgyalása szerdán kezdődött a Somogy Megyei Bíróságon. A rendőrök nem érezték bűnösnek magukat, azt vallották: nem volt más lehetőségük arra, hogy a járművet a kapitányságra szállítsák. A két rendőr, akik nyugdíjazás előtt álltak, az ügy miatt kérték leszerelésüket jóval a tárgyalás előtt.
Forrás: havaria press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását