2024. április 20. - Tivadar

Nincs törés

Szerencsésen "megúszta" Emanuel Pogatetzcel való találkozást Rodrigo Possebon, a Manchester United fiatal labdarúgója, akit a Middlesbrough osztrák védője a két csapat keddi ligakupa-mérkőzésén rúgott le kíméletlenül.
2008. szeptember 24. szerda 15:26 - Hírextra
A 19 éves brazil tehetségbe a találkozó 66. percében beleszállt a válogatott védő, s úgy tűnt, hogy a manchesteri játékosnak eltört a lába. Possebont az eset után kórházba szállították, ahol megállapították, hogy nincs eltörve a csont, ugyanakkor a sérülésről részleteket nem közöltek.

"Szörnyű lehetett neki, hogy a bemutatkozó mérkőzésén ilyen sérülés történik vele. Az eset után képtelenek voltunk szóhoz jutni, szinte megfagyott a levegő. Egyszerűen horrorisztikus volt, néhányszor láttam már az ismétlést, de többször nem szeretném" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök vezetőedzője.

Garreth Southgate, a Middlesbrough mestere azonnal bocsánatot kért a manchesteriektől - amúgy csak "Veszett kutyának" hívott - játékosa tettéért. Pogatetzet három éve, még a Szpartak Moszkva alkalmazottjaként 24 hétre tiltották el egy hasonló belépőjét követően, akkori áldozata kettős lábtörést szenvedett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását