2023. január 28. - Károly, Karola

A "Közellenség" vezet

A Public Enemy együttes Fight The Power című dala az első helyezett a VH1 amerikai zenés kábeltelevízió százas hiphoplistáján.
2008. szeptember 24. szerda 21:58 - Hírextra
A zenecsatorna hétfőtől kezdődően bemutatja a listáján szereplő dalokat, ezzel serkentve a műfaj kedvelőit arra, hogy szavazzanak a listára került dalokról.

A lista második helyezettje a Sugar Hill Gang átütő sikert arató dala, a Rapper,s Delight, míg a harmadik helyre a műfaj egyik veteránja, Dr. Dre Nuthin but a ,G, Thangja került, amelyet a minap a rock and roll halhatatlanjai közé is jelölt Run-D.M.C. együttes Walk This Way című száma követ, melyben az Aerosmith is közreműködött. Ötödik a Grandmaster Flash and the Furious Five együttes The Message című dala. A nők egyedül a Salt ,n Pepa révén képviseltetik magukat a legjobb tíz között a Push It című sikerükkel.

Érdekessége a VH1 összeállításának, hogy a rap talán legnagyobb sztárjai, Jay-Z és Eminem nincsenek a legjobb tíz között, igaz, a húsz között már jutott hely számukra.Szerepel a listán a már halott Notorious B.I.G és Tupac, a minap Budapesten járt Snoop Dogg, továbbá Biz Markie, Black Sheep egy-egy dala.

A VH1 zenecsatorna az idei Hip-Hop Honors show-ra készülve állította össze listáját. Az október 6-án adásba kerülő esemény ünnepeltje lesz többek között Slick Rick és Too Short énekes, valamint a De La Soul, a Cypress Hill és a Naughty by Nature együttes.A showműsort Tracy Morgan, a Saturday Night Live tv-show szereplője, színész és komikus vezeti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását