2024. május 6. - Ivett, Frida

Zalában a szabolcsi körözött

Szabolcsi nyomozók a Zala megyei Lentiben fogtak el egy körözött személyt - tudta meg a HavariaPress. Szombaton kora este fogták el Lentiben azt a középkorú vajai férfit, aki ellen két és fél éve adtak ki elfogatóparancsot.
2008. szeptember 21. vasárnap 13:22 - Hírextra
Az ok: nem kezdte meg kábítószeres bűncselekmény miatt jogerősen kiszabott hat éves szabadságvesztésének letöltését. A keresett személy felbukkanása a szabolcsi Célkörözési Csoport által beszerzett információk szerint egy a Zala megyei településen tartott rendezvényen volt várható. A nyomozók az akcióba bevonták a helyi rendőrkapitányság erőit is. A körözött férfit, aki egyébként a rendezvényen egy zenekarban játszott, anélkül tudták megbilincselni, hogy az megpróbált volna ellenállni. Az elfogás után a zenészt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. szeptember 22. 05:42
2008.09.22. hétfő reggel, a megyei napilap, a Zalai Hírlap végre papíron hozza:
"Bilincsben Bunyós Pityu gitárosa" címmel az első oldalon, majd a 4. oldalon fejezi be a cikket "Rendőrök fogták el a gitárost címmel. Gy. F. lenti zsurnaliszta - aki valószínűleg még jelen is volt ott akkor - nem írt semmiféle "összehozásról", sem ökölvívó mérkőzésekről. Valószínűleg ez utóbbit ő sem akarta "összehozni" ezzel a rendőrségi akcióval, mivel itt speciel semmi köze ahhoz. És box sem lett az elfogásnál... :-)
--------------------
Az online lapon e kis cikket nem találom: http://www.zalaihirlap.hu/
aser
2008. szeptember 21. 20:40
Nehogymár bunyós pityut öszehozd egy bünözővel!

Szikora István nehézsulyu boxoló volt,legtöbbször győztesként hagyta el a ringet!

Ugyan mi köze lehet neki egy hozzácsapódott bünözőhöz?
Don Caló
2008. szeptember 21. 18:29
Ezt a hírt az Origo hozta elsőnek éjfél után már. Aztán "jeleztem" kérdés szerűen "egy helyi elektroNYos médiának" - és ott is beolvasták reggel. (Lehet, nem azér'.) 11 órakor pedig közölték ott, hogy a "mulatós műfaj" "Bunyós Pityu" csapatából az egyik zenész tagról van szó... ;-P
Itt egyébként csupán ugyan azt olvashatjuk amit az Origón és a Szabolcsi online lapon. A Zalai Hírlap (online) még hallgat! Majd reggel a papíron ott is lesz valami, bizonyára. ;-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását