2024. május 12. - Pongrác

Klinsmann alatt inog a kispad

A Bayern München szurkolói most már nem biztos, hogy annyira örülnek Jürgen Klinsmann kinevezésének, mint nyáron. A német Bild jóslata valóra vált: Jürgen Klinsmann még azelőtt elvesztette veretlenségét a Bayern élén, hogy bárkinek is feltűnhetett volna a
2008. szeptember 21. vasárnap 13:10 - Hírextra
A német válogatott egykori szövetségi kapitánya összesen négy bajnoki meccset bírt ki zakó nélkül a Bundesliga legerősebb keretével rendelkező csapatának élén. Nem egy nagy teljesítmény, meg kell hagyni.

Ráadásul mekkora zakó lett belőle! A pontos statisztikák ismerete nélkül kijelenthető, hogy a Bayern München emberemlékezet óta nem égett 5-0-ra hazai pályán, ha egyáltalán volt ilyen valaha (jobban utána nézve egy 0-7 is becsúszott már mintegy 30 éve, a Schalke ellen). Most igen, ráadásul úgy, hogy a Werder teljesen megérdemelten vezetett ilyen különbséggel is a meccs második félidejében, lefocizta a pályáról a bajorokat, akiknek a védelme leginkább egy átjáróházhoz volt hasonlatos.

Klinsmannt megváltóként várták nyáron, de már a felkészülés és az első bajnokikon is látszott, hogy a csodatevő szerepét nem ő fogja eljátszani a bajoroknál. Ez a Bayern egyelőre semmivel sem jobb, mint a tavalyi, sőt, egyelőre egyértelműen visszafogottabb. A 2006-os világbajnokság sikeredzője két évig nem dolgozott, és ezzel tovább építgette saját mítoszát, most azonban kiderül, mennyire jó edző. Ha a Bayernnel képtelen eredményt elérni, akkor pillanatok alatt lerombol mindent, amit eddig felépített maga körül, és bár a jó munkához idő kell, ezzel a 2-5-el most sikerült a romboló munka jelentős részét elvégeznie.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását