2024. május 3. - Tímea, Irma

Príma-díj

Tizenegy jelölt közül választják meg a Fejér megyei Príma-díjasokat - jelentette be sajtótájékoztatón a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Fejér Megyei Szervezetének elnöke pénteken.
2008. szeptember 19. péntek 19:25 - Hírextra
Az elismerésre az Alba Volán jégkorong csapatát, a székesfehérvári Árpád Ipari Iskolai Alapítványt, Csutiné Schleer Erzsébet városszépítőt, Flaschner Kálmán székesfehérvári késműves-mestert, dr. Guseo András főorvost, kutatót, Klecska Ernőt, a Fejér Megyei Hírlap rovatvezetőjét jelölték.

A VOSZ megyei szervezete Príma-díjra jelölte még Kneifel Imre népzenészt, az Alba Regia Vegyeskar művészeti vezetőjét, Kovács Györgyöt a székesfehérvári Megyei Művelődési Központ címzetes igazgatóját, Sándorfalvi Sándor festőművészt és Sohonyai Edit írót - mondta el Varga István.

A jelöltekre interneten és a Fejér Megyei Hírlapban, valamint a Hírváró a Jó hírhozó című lapból kivágott szavazószelvényeken voksolhatnak a Fejér megyeiek. A legtöbb szavazatot elérők közül hárman fődíjat osztanak ki, egy jelölt pedig közönségdíjat kap, de valamennyien különdíjban részesülnek a november 7-i díjkiosztó ünnepségen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását