2024. április 24. - György

Kalózok, rosszfiúk, rock and roll – videóval!

Szeptember 19-e van. Ehhez a dátumhoz köthető az egyik legviccesebb világnap, a „Beszélj úgy, mint egy kalóz”. Tehát ma mindenki kibújhat szárazföldi patkány bőréből, az áldóját! Péntek van, „igyunk barátaim, johó”!
2008. szeptember 19. péntek 14:55 - paulson
Furcsa dolog a romantika, és a néphevület. Hajlamosak vagyunk olyan embereket a szívünkbe zárni egy-egy megkapó történet során, akiktől a valóságban minden bizonnyal kirázna a hideg. Valljuk csak be őszintén, hogy rémálmainkba se szeretnénk kalózok áldozatává válni, mégis végigizguljuk a kedves kalózok kalandjait, ahogy egy megfelelően előadott sztoriban a törvényen határait átlépő és súroló figurákkal is szimpatizálunk. Kezdve Robin Hoodtól a Rejtő Jenő csibész hősein keresztül egészen a modern kor kedves csirkefogóiig. A kalózok népszerűségi indexén biztos sokat javítottak az elmúlt évtizedek e témájú alkotásai. A legnagyobb kasszasiker ebből a kategóriából a Karib-tengeri sorozat, Johnny Depp főszereplésével.



Jack Sparrow kapitány alakja már csak azért is említésre méltó, mivel a rockzene olyan legendás alakja inspirált a színészt a figura megalkotásában, mint Keith Richards a Rolling Stonesból. Lássuk be, hogy kedvenc rocksztárjaink többsége sem erkölcsös életvitelével vívta ki elismerésünket. Ezen dupla párhuzam jegyében választottuk mai videóklipünket is. Így Jack Sparrow kapitány szavaival és Rolling Stones dalával zárjuk a munkahetet, elismerve, hogy valahol mi is „nagy kópék vagyunk”, és van, amiből sosem lehet elég.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását