2024. április 19. - Emma

Cáfolja

Cáfolja a Imázs Műhely Kft. a Bors című bulvárlap szerdai számában megjelenteket - közölte az Imázs Műhely Kft. jogi képviselője szerdán az MTI-vel.
2008. szeptember 17. szerda 11:50 - Hírextra
A Bors szerdán azt írta: havi 1,8 millió forintot fizet ki Bencze József országos rendőrfőkapitány az Imázs Műhely Kft.-nek "kampányokra, PR- és kommunikációs stratégiák készítésére", holott ugyanerre a célra egy főosztályt tart fenn az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A megbízást egy olyan cég kapta, amely 2007. április 21-én alakult, kommunikációs és PR-tevékenységet pedig a lap szerint csupán idén május 22-én jegyeztetett be, hogy aztán másfél hét elteltével máris megkapja az évi 21, 6 milliós megbízást az ORFK-tól - olvasható a cikkben.

A cég ügyvédjének közleménye szerint az Imázs Műhely Kft. már a bejegyzése, azaz 2007 áprilisa óta végez PR- és kommunikációs tanácsadói tevékenységet. A tájékoztatás szerint valóban történt idén májusban cégbejegyzés-módosítás, de csak azért, mert megváltozott a cég székhelye, és tevékenységi köreit az új előírásoknak megfelelően módosította.

Az Imázs Műhely Kft. ORFK-val kötött szerződésének értéke pedig 10,8 millió forint, ami a Bors által leírt összegnek éppen a fele - áll az ügyvéd közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását