2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Láncfűrészes az M1-esen

Láncfűrésszel akarta felaprítani autóját egy német-osztrák állampolgár, majd cigarettát próbált dobni egy benzineskannába, amikor a rendőrök megállították, mert nem volt autópálya-használatra jogosító matricája - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
2008. szeptember 15. hétfő 12:54 - Hírextra
A 27 éves férfi elmondta, az ausztriai Hochenbergből Frankfurtba akart eljutni. Indulás előtt elszívott hat szál cannabist tartalmazó cigarettát és vezetés közben folyamatosan alkoholt ivott.

Elvesztette tájékozódási képességét és csak arra lett figyelmes, hogy magyar feliratokat lát mindenhol - ismertette a még pénteken történteket Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A járőrök a kocsiban 4 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A férfit a Tatai Rendőrkapitányság hétfőn gyorsított eljárással bíróság elé állította, és 180.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását