2024. június 15. - Jolán, Vid

16 millióért bérlik az új főkapitányságot

16 millió forintos havi díjért bérli a rendőrség a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság új székhelyét - tudta meg a HavariaPress. A Pest megyei rendőrség átköltöztetése a Teve utcai rendőrpalotából szeptember első hétvégéjén zajlott le. A költöztetés hárommil
2008. szeptember 15. hétfő 10:20 - Hírextra
A Pest megyei rendőrség új székhelyét az ÁPV Rt. korábbi, Pozsonyi úti székházában, annak Dunától távolabb eső szárnyában 15,8 millió forintért bérli az ORFK. A költözés után a Teve utcai rendőrpalotában felszabadult több ezer négyzetméternyi hely nem marad üresen: a távozó Pest megyeiek helyére a rendőrségbe tavaly integrált határőrség költözik, amelynek hatalmas Labanc úti ingatlan-komplexumát értékesíteni kívánja a rendészeti minisztérium.

Az 1997-ben átadott Teve utcai székház egyébként már az átadásakor is szűkösnek bizonyult: a tűzoltók ugyanis - az eredeti tervekkel ellentétben - sosem költözhettek be az épületbe. A székházba költöztetett rendőrségi szervek közül elsőként - 2003. március közepén - az ORFK elemző-értékelő főosztálya költözött át egy másik, közeli irodaházba, ahol 2000 négyzetméternyi irodát bérelt ki az ORFK.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását