2024. április 29. - Péter

Tüntetések várhatók Newcastle-ben

Nyolc nappal lemondása után tárgyalásokat folytatott a visszatéréséről Kevin Keegan, az angol élvonalbeli Newcastle United labdarúgócsapatának volt vezetőedzője.
2008. szeptember 13. szombat 13:21 - Hírextra
Az 57 éves tréner - aki azért döntött a távozás mellett, mert nem értett egyet a klub átigazolási politikájával - Londonban találkozott Mike Ashley tulajdonossal. Az egyezkedés nem vezetett eredményre, és egyelőre nem tudni, hogy lesz-e folytatása.

Keegan januárban vette át Sam Allardyce helyét a jelenleg 11. helyezett együttes élén, azóta 21 mérkőzéséből mindössze hatot nyert meg a gárda.

Mindeközben több szurkolói csoport is tüntetést jelentett be a 16 órakor kezdődő, Hull City elleni bajnoki előtt, a rendőrség nagy erőkkel készül a botrány megakadályozására. A helyi Newcastle Journal napilap szerint a hívek 90 százaléka véli úgy, hogy az egyesület köznevetség tárgyává vált.
"Ashley már nem tartozik közénk, ezért nem látjuk őt szívesen a sorainkban" - utalt a Mag című drukkerújság arra, hogy a tulajdonos tavaly májusi érkezése óta szívesen vegyült el a táborban ahelyett, hogy a páholyból nézte volna a meccseket.

Egyelőre nem tudni, hogy ki váltja Keegant a Szarkák kispadján, a délutáni találkozón megbízott edzőként Chris Hughton irányítja majd a csapatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását