2024. május 2. - Zsigmond

Messit nem zavarja a kritika

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csatárkiválósága visszautasította a nagy előd, Diego Maradona szemrehányásait, amelyekkel az utóbbi időben mutatott játékát illette az egykori világbajnok honfitárs.
2008. szeptember 12. péntek 16:41 - Hírextra
Az ördöngös cseleiről elhíresült Barca-szélső a vb-selejtezőkről visszaérkezve a katalán fővárosba, repülőtéri nyilatkozatában újságíróknak azt mondta, hogy nem zavarják Maradona vádaskodásai és ezután is ugyanúgy fog játszani, mint eddig.

Az "isteni Diego" az elmúlt napokban kritizálta az utódjaként is emlegett Messit, mindenek előtt azt hányva a szemére, hogy önzősködik, egyáltalán nem csapatjátékos, alig akar szabadulni a labdától.

"Nem történt semmi dráma, hozzá vagyok szokva, hogy Diego folyton-folyvást beszél, például rólam is, de hadd tegye, nekem nincs ezzel gondom. Én inkább a saját játékommal szeretnék foglalkozni, s nem az ő szavaival" - jelentette ki Messi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását