2024. április 27. - Zita

Elmúlt a népszerűtlenségi nyomás

A Népszabadság információi szerint Gyurcsány Ferenc egy zártkörű találkozón azt mondta, hogy elmúlt a "párton korábban meglévő népszerűtlenségi nyomás".
2008. szeptember 12. péntek 06:35 - Hírextra
A napilap pénteki száma szerint a miniszterelnök-pártelnök mindezt egy zártkörű értelmiségi találkozón mondta. A kormányfő szerint, ha a 2010-es kampányban a két nagy párt között tíz százalékpontnyi különbség lesz csak, akkor nyílttá válik a verseny, és az MSZP-nek esélye lesz a fordításra. Addig is intézményesített együttműködésre van szükség a parlamenti többséghez, leginkább az SZDSZ-szel.

A Népszabadság értesülései szerint az SZDSZ-frakció csütörtöki ülésén meglehetősen élesen bírálták Fodor Gábor pártelnököt és Horn Gábor ügyvivőt. A képviselő-testületben ugyanis korántsem fogadták egyértelműen Fodor Gábor korábbi, a szakértői kormányra vonatkozó nyilatkozatait. A napilap úgy tudja: a frakcióban az volt az uralkodó hangulat, hogy pénteken addig nem állnak föl, amíg teljes egységet nem sikerül kialakítaniuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását