2024. május 3. - Tímea, Irma

Csütörtökön egyeztet az MSZP és a SZDSZ

Az MSZP és az SZDSZ szeptember 11-én, csütörtökön egyeztet a képviselői irodaházban - mondta Lamperth Mónika, az MSZP elnöki kabinetjének vezetője hétfőn az MTI-nek.
2008. szeptember 8. hétfő 13:51 - Hírextra
Az MSZP öt fős delegációval képviselteti magát. Arról, hogy kik vesznek részt a delegációban, kedden dönt az országos elnökség - közölte a politikus.

Az MTI úgy tudja, hogy a delegációt Gyurcsány Ferenc pártelnök fogja vezetni, tagja lesz Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezető, Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke, illetve Szekeres Imre elnökhelyettes és Juhász Ferenc elnökhelyettes.

Gyurcsány Ferenc az MSZP elnökeként múlt héten kedden kezdeményezett közvetlen politikai tárgyalást az SZDSZ-szel arról, hogyan tudják "a mainál szélesebb együttműködésben a parlamentben, esetleg a kormányban szolgálni Magyarországot".

Erre válaszolva Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke pénteken bejelentette: elfogadják Gyurcsány Ferenc meghívását, de a megbeszélésen a szakértői kormányról akar tárgyalni a miniszterelnökkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását