2024. május 3. - Tímea, Irma

Liu Hsziang kés alatt

Elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban műtik majd meg Liu Hsziangot (Liu Xiang), a kínaiak athéni olimpiai bajnok gátfutóját, aki a pekingi játékokon az előfutama második rajtja előtt sérülés miatt visszalépett.
2008. szeptember 3. szerda 09:49 - Hírextra
A Kínai Atlétikai Szövetség hivatalos tájékoztatása szerint legjobb versenyzőjük Achilles-ín-sérülés miatt nem tudott futni, s okozott óriási csalódást a Nemzeti Stadion 91 ezer nézőjének, illetve a kínai sportrajongóknak.

A helyi lapértesülések szerint a beavatkozás nem kerülhető el, mert a Liut eddig megvizsgáló orvosok szerint sokkal komolyabb a baj, mint azt korábban gondolták. Egyelőre azonban a sportminisztérium várja a szakértői jelentéseket, s majd csak azokat követően döntenek a kezelések pontos menetéről, illetve a műtétről.

A pekingi játékok atlétika versenyeinek legnagyobb érdeklődéssel várt száma volt a kínaiak körében a férfi 110 m gát, melyen a címvédő Liu a világcsúcstartó kubai Dayron Roblesszel csapott volna össze, ám a nagy párharc elmaradt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását