2024. május 2. - Zsigmond

Labdarúgás-NBI Talán elhagyhatja az intenzív osztályt a diósgyőri futballista

Javult az állapota Gahwagi Nebilnek, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK játékosának, aki csapata keddi edzésén lett rosszul és elvesztette eszméletetét.
2008. szeptember 2. kedd 20:11 - Hírextra
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a futballistát változatlanul folyamatosan ellenőrzik, ha azonban nem lép fel komplikáció, akkor szerdán elhagyhatja a kórház intenzív osztályát.

Nebil kedden edzés közben rosszul lett, összeesett és elvesztette az eszméletét. A futballista futás közben esett össze, a mentők öt percen belül a helyszínen voltak, megmérték a vércukor szintjét, amely normális volt, de mivel a pulzus nehezen volt tapintható, és erősen vert a szíve, a Diósgyőri Kórház belgyógyászatára szállították.

A diósgyőriek játékosa nyáron az NB III-as Tisza Volán Szeged együttesétől igazolt Miskolcra. A középpályás augusztus 20-án ünnepelte 19. születésnapját, és eddig nem játszott egyetlen percet sem a DVTK-ban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását