2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kahn csak a túlélésre játszik búcsúmeccsén

Már csak a túlélésre játszik kedden Oliver Kahn, a Bayern München kapuslegendája, aki a német labdarúgó-válogatott elleni búcsúmérkőzésen fejezi be a pályafutását.
2008. szeptember 1. hétfő 17:57 - Hírextra
"Az utóbbi időben már csak golfozok és kocogok, így természetesen messze vagyok a csúcsformámtól. Még egy utolsó tréninget tartok régi edzőmmel, Sepp Maierrel, hogy kibírjam a rám váró 75 percet" - jelentette ki a 39 éves hálóőr, akit 69 ezer néző, azaz teltház búcsúztat majd el az Allianz Arenában.

A 20 órakor kezdődő gála keretében a bajor egyesület tiszteletbeli játékvezetővé nevezi ki a 86-szoros válogatott sztárt, aki 140 nemzetközi klubmeccset és 557 Bundesliga-találkozót vívott, továbbá nyolc bajnoki címet, hat Német Kupát, egy-egy Klub Világkupát, Bajnokok Ligáját és UEFA Kupát nyert.
Ami Kahn civil életét illeti, már jövő szerdán bemutatkozik új szerepkörében: a ZDF állami tévécsatorna szakkommentátoraként működik közre a Finnország-Németország világbajnoki selejtezőn.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását