2024. május 4. - Mónika, Flórián

Szociális Expo

Első alkalommal rendezik meg a Szociális Expot november 12-én és 13-án a Szociális Munka Napjához kapcsolódóan az eseményt a Szociális Szakmai Szövetség és Szociális Innovációs Alapítvány szervezi a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával.
2008. augusztus 28. csütörtök 13:50 - Hírextra
Pataki Éva, a Szociális Szakmai Szövetség elnöke elmondta, hogy a Magyarországon első alkalommal megrendezendő Szociális Expo alkalmat ad arra, hogy a szociális szakma és az intézmények, szervezetek bemutathassák a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyegyenlőségének elősegítésére végzett tevékenységeiket. A szakmának fel kell mutatni mindazokat az értékeket, amelyeket képvisel, és amit munkája során létrehozott. A rendezvény célja, hogy mindenki számára érthető, világos képet nyújtson a szociális munka jelenlegi helyzetéről, a szakma céljairól és eredményeiről.

A rendezvény gazdag programkínálataival, kiállításaival, találkozóival, műhelyeivel és konferenciáival reményeink szerint hozzájárul a hátrányos helyzetű csoportokkal kapcsolatos előítéletek csökkentéséhez. Szeretnénk lehetőséget teremteni a szolgáltatók és felhasználók közvetlen találkozására, valamint a tapasztalatok cseréjére - mondotta Pataki Éva.

A rendezvény fő védnökei cSzűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter, valamint Kiss Péter kancelláriaminiszter.
Forrás: Gáti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását