2024. május 7. - Gizella

Kommandósok vették őrizetbe a zsarolót

Kommandósok vettek őrizetbe kedd hajnalban Kiskunhalason egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több embert megzsarolt, védelmi pénzeket szedett és uzsorakölcsönöket adott - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2008. augusztus 26. kedd 15:40 - Hírextra
Sértetti feljelentés alapján indult eljárás a kiskunhalasi férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy védelmi pénzek miatt vállalkozókat fenyegetett meg és követelt tőlük különböző összegeket - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a férfit azzal is gyanúsítják, hogy különböző összegeket adott kölcsön megszorult embereknek, akiktől a pénz többszörösét követelte vissza.

Tájékoztatása szerint kedd hajnalban az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommandósainak segítségével, lakásán fogták el a férfit, akit őrizetbe vettek és javasolni fogják előzetes letartóztatását.

A sajtóreferens kérdésre válaszolva elmondta: vizsgálják azt is, hogy a férfinek köze van-e a Kiskunhalas határában néhány hete történt vendéglői "verekedéshez", amikor többen összetörték a berendezési tárgyakat, majd elmenekültek a helyszínről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását