2024. május 5. - Györgyi

Robinho tiszteletlen volt

Ramon Calderón, a Real Madrid elnöke szerint Robinho tiszteletlen volt a csapattal szemben, amikor egy interjúban bejelentette elhatározását, miszerint az angol Chelsea labdarúgócsapatához kíván szerződni, és kérte a spanyol gárdát, hogy egyeztessen a rés
2008. augusztus 24. vasárnap 10:00 - Hírextra
"A megállapodásokat illik megkötni a szezon végén, nem pedig négy-öt nappal az új idény kezdete előtt. Ez tiszteletlenség a klubbal, a történelmünkkel és a szurkolókkal szemben is" - nyilatkozta Calderón, a Cadena Ser rádiónak.
 
Brit médiaértesülések szerint a Chelsea augusztus elején 19,7 millió fontos (5,7 milliárd forint) ajánlatot tett a Madridnak a brazil játékosért, ám Calderón ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy szerinte az angolok meglehetősen alulértékelik Robinho kvalitásait.

"A Real Madrid nem akar megválni tőle, más kérdés, ha ő szeretne távozni. Ebben az esetben mehet, de ennek nem az a helyes módja, hogy a médiának jelzi elsőként a szándékait. Írásban kell közölnie, ha fel akarja bontani a szerződését és az ügy le van zárva. Senkit nem kényszerítünk a maradásra, a rabszolgaság ugyanis egy ideje már nem létezik" - mondta a királyi gárda elnöke.

Robinhót jelenlegi szerződése 2010-ig a madridiakhoz köti, a hírek szerint azonban a Chelsea jelentősen megnövelné a brazil játékos jelenlegi évi 2,1 millió eurós fizetését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását