2024. július 18. - Frigyes

Kigyulladt egy iskola

Hajnalban gyulladt ki egy iskola épületének tetőszerkezete a fővárosban - tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (FTP) szóvivője.
2008. augusztus 23. szombat 08:28 - Hírextra
Gazdagréten a Szent György Informatikai és Média felsőfokú szakképző iskola épületének fa tetőszerkezete mintegy 300 négyzetméteres területen kapott lángra - mondta Molnár Péter. Hozzátette: az épület belsejére nem terjedtek át a lángok.

Közölte: a tűzoltók öt vízsugárral és egy kosaras vízágyú sugárral fékezték meg a lángokat, majd megkezdték az utómunkákat.Mint a szóvivő mondta, személyi sérülésről a tűzoltóknak nincs tudomása. A tűz okának vizsgálata megkezdődött.

Az MTI helyszínről származó információja szerint a Rétköz utcai égő épület füstjét még a Budaőrsi úton is lehetett érezni. Az utcát egyébként az oltás idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta.
A 139-es buszt a Rétköz utca lezárása miatt a Gazdagréti útra kellett elterelni, de mostanra Ismét a megszokott útvonalán jár - közölte a BKV fődiszpécsere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását