2024. március 29. - Auguszta

Folytatja a kínai bálvány

Liu Hsziang (Liu Xiang), az athéni olimpia 110 méteres gátfutó számának aranyérmese folytatja pályafutását, miután felépül a pekingi ötkarikás játékokon elszenvedett Achilles-ín sérüléséből - jelentette be Feng Su-jung (Feng Shuyong) a kínai válogatott sz
2008. augusztus 23. szombat 23:56 - Hírextra
"Liu fájdalmai folyamatosan enyhülnek, az orvosok megnyugtattak, hogy a sérülése gyógyítható és nem befolyásolja a további karrierjét. Hiszek benne, hogy a felépülése után újra elkezdi az edzéseket, és ez a rossz emlék nem fogja megakadályozni abban, hogy nagyszerű eredményeket érjen el" - mondta Feng.

A szakember hozzátette: Liu csak 25 éves, ezért rajthoz állhat még a 2012-es londoni olimpián. "Reméljük, hogy visszatér amilyen hamar csak lehet és viszonozza azt a szeretetet, amit az emberektől kapott."

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását