2024. május 14. - Bonifác

Fokozott rendőri ellenőrzés kedden

Fokozott és átfogó vízirendészeti ellenőrzést tartanak kedden Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol ezen a nyáron eddig tizenegyen fulladtak vízbe - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.
2008. augusztus 18. hétfő 15:45 - Hírextra
Az elmúlt év nyári hónapjaihoz viszonyítva valamelyest kedvezőbben alakult Borsodban a vízi balesetek száma: tavaly augusztus elejéig a megye folyóiban, tavaiban, strandjain tizenhárman fulladtak vízbe, az idén tizenegyen - ismertette a statisztikai adatokat a szóvivő, hozzátéve: továbbra is sokan olyan helyeken fürödnek, ahol az tilos.

A balesetek megelőzése érdekében fokozott és átfogó vízirendészeti ellenőrzést tart a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplénben, elsősorban a frekventált fürdőhelyeknél, a bányatavaknál, folyóknál.
Az ellenőrzés kedden déltől este 8 óráig tart; a rendőrség a tiltott fürdőzések és a tiltott halászat visszaszorítására, valamint a vízi közlekedéssel kapcsolatos szabálysértések megszüntetésére, megelőzésére helyezi a hangsúlyt - mondta Gaskó Bertalan.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását