2024. április 28. - Valéria

Madárfészek és a Vizes Kocka

Esténként ezrek lepik el a Madárfészek és a Vizes Kocka közötti területet a pekingi olimpián, olyankor kis túlzással több vaku villan ott másodpercenként, mint a férfi 100 m-es síkfutás szombat esti döntője alatt a lelátón.
2008. augusztus 17. vasárnap 10:50 - Hírextra
A többségében kínai látogatók nem győzik csodálni a két létesítményt, a láng otthonául szolgáló, napnyugta után fémes-vöröses fényben úszó Nemzeti Stadiont és a vizes sportágak küzdelmeinek otthont adó Nemzeti Úszóközpontot, amely "alapjáraton" kéken világít, de a színe néha pirosra, zöldre vagy tarkára vált.

A fényképezőgéppel felszerelkezett "létesítményturisták" többsége nem is rendelkezik belépőjeggyel és csak azért jön, hogy legalább lássa, hol is zajlanak a küzdelmek. Szinte minden szemszögből megörökítik a két nagyszerű épületet, persze a lényeg, hogy ők és családtagjaik is rajta legyenek a képeken, amelyek majd örök emlékül szolgálnak a későbbiekben.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását