2024. május 17. - Paszkál

Zuhanó üveglap

Csak két ember, és csak könnyebben sérült meg, amikor New Yorkban 50 emelet magasságból lezuhant egy 680 kiló súlyú üveglap és miszlikbe tört az utca kövezetén.
2008. augusztus 13. szerda 18:14 - Hírextra
Az eset a Bank of America még épülő manhattani tornyánál, a Bryant parkkal szemben történt: az 51. emelet homlokzatának egyik 1,5x4 méteres üvegeleme zuhant le. A kedden történt esetről szerdán adott ki közleményt a Tishman Construction Corp., a kivitelező cég.

A járókelők a park felé menekültek, amikor az üveg összetört az 54 emeletes, még csak 29 emelet magasságáig belakott irodaépület előtti járdán. A Sixth Avenue egyik tömbjét órákra le kellett zárni, amíg eltakarították az üvegtörmeléket.

A két sebesültet könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.New York építkezési felügyelete leállíttatta a munkát a toronyházon és eljárást indított a kivitelező ellen a biztonsági előírások elhanyagolása miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását