2024. május 2. - Zsigmond

Feljelentést tett a TV2 a kiszivárgott forgatókönyv ügyében

Feljelentést tett a TV2 amiatt, hogy a napokban nyilvánosságra került egy ősszel induló valóságshow-jának forgatókönyve - erről a kereskedelmi csatorna szerdán tájékoztatta az MTI-t
2008. augusztus 13. szerda 09:57 - Hírextra

Magyar Rita szóvivő közölte, azért tették meg ezt a lépést, mert "üzleti érdekeket és etikai normákat sértő körülmények között került nyilvánosságra" az anyag.

"A médiában nem ritka az információk kiszivárgása, azonban ilyen, üzleti és etikai normákat egyaránt sértő lépésre még nem volt példa" - mondta. Hozzátette, hogy az eset komoly anyagi és erkölcsi kárt okoz a csatornának, "azok pedig, akik a nyilvánosságra hozatalában közreműködtek, a gazdasági titok megsértésének bűncselekményét követték el".

Uj Péter, az anyagot közzétevő Index hírportál főszerkesztője az MTI megkeresésére azt közölte: nem tartják jelentősnek az ügyet, nyilatkozni pedig a TV2 konkrét lépéseinek ismeretében kívánnak.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását