2024. április 29. - Péter

Szeretők?

„Mindenki megbolondult. Tila rengeteg vodkát ivott és egész éjjel Courtenayval lógott. Sőt, vad szerelmeseket és lepipáló módon táncoltak.”Tila az In Touch magazin kérdésére – amely randi valóság show-jának folytatása felől érdeklődött &
2008. augusztus 12. kedd 15:25 - Hírextra
És továbblépett.Nyilatkozata óta többször is együtt látták a Yahoo előkelőségével, Courtenay Semellel. Először a hónap elején, majd múlt csütörtökön, az EA Sports és az Xbox 360 új alkotásának, a Madden NFL ’09 bemutatóján, Los Angelesben.

A The New York Post egyik forrása az eseményről ezt mondta: „Mindenki megbolondult. Tila rengeteg vodkát ivott és egész éjjel Courtenayval lógott. Sőt, vad szerelmeseket és lepipáló módon táncoltak.”

Semel – akiről azt híresztelték a gimnáziumban, hogy saját neméhez vonzódik – minden további nélkül beszélt érzéseiről az MTV sztárjával kapcsolatban: „Láttam a műsorát és egyszerűen találkozni akartam vele… és találkoztunk.” Azt mondta, hogy a „legjobb barátok” gyakran együtt néznek TV-t az ágyban, sminkelik egymást, és egymás ruháit próbálgatják.

Ezek után a kérdés csak az: melyik leszbikus párt részesíti a nagyérdemű előnyben: Semelt és Tequilát, vagy Lindsay Lohant és Samantha Ronsont?
Forrás: www.thehollywoodgossip.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását