2024. április 28. - Valéria

Fazekast megrohanták a doppingellenőrök

Alighogy megérkezett Pekingbe Fazekas Róbert diszkoszvető, máris lecsaptak rá a doppingellenőrök.
2008. augusztus 10. vasárnap 20:50 - Hírextra
Erről Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke számolt be internetes naplójában. A sportvezető azt írja, hogy az Athénban aranyérmétől doppingvétség miatt megfosztott szombathelyi nehézatléta a magyar olimpiai csapat utolsó nagyobb csoportjával érkezett a kínai fővárosba és a doppingellenőrök ezt követően azonnal vérvétellel kiegészített vizsgálatra rendelték.

"Így van ez rendjén. Teljes mértékben egyetértek a szigorú fellépéssel, ami lényegében a becsületesen, tisztán készülő és versenyző sportemberek döntő többségének érdekében, védelmében történik, a csalók, vagy ahogyan Rogge elnök fogalmazott, a sportban jelentkező bűnözők leleplezését szolgálja" - folytatja a MOB-elnöke.

Schmitt Pál arról is beszámolt, hogy a pekingi olimpiai második napján Cseh László úszódöntőjére (400 m vegyes) látogatott ki és dicséri a magyar versenyzőt, aki véleménye szerint világrekordra késztette Phelpset.

A MOB elnöke megtekintette a férfi párbajtőrverseny döntőjét is, s ezzel kapcsolatban elárulta: annyira bízik a magyar párbajtőrcsapatban, hogy már fel is iratkozott a versenyszám díjátadására.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását