2023. február 6. - Dorottya, Dóra

Bushnak csak kurta himnusz jár

Kellemetlen közjáték zavarta meg Michael Phelps első aranyérmének ünneplését a pekingi olimpián: az amerikai úszó könnyezve hallgatta hazája himnuszát, amikor a zene hirtelen elhallgatott.
2008. augusztus 10. vasárnap 11:55 - Hírextra
Még 20 másodperc volt hátra a "Star Spangled Bannerből", de az ünnepélyes dallam csúcspontja helyett csak néma csend következett. Történt mindez George Bush amerikai elnök, felesége, Barbara és apja, idősebb George Bush volt elnök jelenlétében.

A Pekingben nyolc aranyra törő Phelps és a fehér házi vendégek kényszeredett mosollyal fogadták a bakit, és miután a félbeszakadt himnusz nem folytatódott, a dobogón állók, Phelps, a szintén amerikai Ryan Lochte és Cseh László összeálltak a szokásos fotózásra.

Az ünneplés után a helyi illetékesek végül lejátszották az amerikai himnuszt: feltehetően lesz még alkalmuk gyakorolni a Vizes Kockában.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását