2024. április 20. - Tivadar

Fradi: csak a feljutás

A másodosztályban szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának egyértelmű célja, hogy 2006-os kizárását, majd visszasorolását követően a 2008/09-es idény végén kiharcolja a feljutást.
2008. augusztus 8. péntek 14:12 - Hírextra
"Nagyszerű dolog úgy nekivágni a szezonnak, hogy van tulajdonosa a klubnak. A költségvetés rendezett, sikerült új játékosokat igazolni, így természetesen az NB I cél" - nyilatkozta Berki Krisztián, a labdarúgó Zrt. igazgatója a klub pénteki sajtótájékoztatóján.

Berki hozzátette: ugyan a jövőt már nem a jelenlegi stadionban képzelik el, mégis, amíg elkészül az új létesítmény - ez várhatóa 2012 lesz -, addig is folyamatosan fejlesztik az Albert Stadiont, hogy a szurkolókat a lehető legjobban ki tudják szolgálni. Ezt leginkább a székek kényelmében, a mellékhelyiségekben lehet majd érezni, valamint a régóta "reklamált" új eredményjelző is felkerül a helyére.

"Rendkívül sokat és keményen dolgoztunk. Ugyanazt a felkészülést csináltuk végig, amit testvércsapatunk, az angol Championshipben (másodosztály) harcoló Sheffield United, igaz, a vizsga majd a hétfői, Tököl elleni bajnokin lesz" - mondta Bobby Davison vezetőedző.

A zöld-fehérek legnagyobb igazolása Ferenczi István hazacsábítása volt: a válogatott támadó Angliából, a Barnsley együttesétől érkezett az Albert Stadionba: "Nagyon élveztem azt a két hetet, amit eddig elvégeztem csapattal. Úgy érzem, a feltételek adottak ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Szerencsére már a sérülésem is a múlté, így csak az edzőn múlik, hogy pályára lépek-e hétfőn."


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a PontFM 88.1 sportrádióban, melyet az alábbi linken lehet elérni: www.pontfm.hu
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását