2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kovács Emese az esélyes

Nagy József, a világhírű úszóedző a magyar csapatból az Európa-bajnoki ezüstérmes Kovács Emesét tartja a legesélyesebbnek a pekingi olimpián.
2008. augusztus 7. csütörtök 15:10 - Hírextra
Nagy, aki a volt világcsúcstartó amerikai Mike Barrowmannel érte el legnagyobb sikereit, az ötkarikás játékokon a kanadai csapat edzőjeként van jelen.

"Szerintem Kovács Emese a legnagyobb favorit a magyarok közül, mivel a női 200 m pillangó mezőnye nagyon kiegyenlített" - mondta Nagy, hozzátéve, hogy természetesen Cseh László is éremesélyesnek számít 400 m vegyesen.

Nagy József mostani versenyzői közül a 200 m mellen világranglista-hatodik Annemay Pierse-től várja a legjobb eredményt.

Egy másik magyar úszóedző, Tőrös Károly a dél-afrikaiak felkészülését segíti. Az ő tanítványa közül a leghíresebb Natalie du Toit, aki annak ellenére teljesítette az olimpiai indulási szintet, hogy műlábbal úszik. Ő lesz az első sportoló, aki paralimpián és olimpián is rajthoz áll.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását