2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A megnyitó előtt esni fog?

A helyi meteorológusok szerint beigazolódnak a pekingi olimpia szervezőinek félelmei, ugyanis éppen a péntek esti nyitóünnepség előtt ered majd el az eső.
2008. augusztus 7. csütörtök 07:50 - Hírextra
A sajtóközpont belső internetes rendszere több napra előre, órára lebontva közli a várható időjárást. A helyi számmisztika - pontosabban a szám szerencsét hozó tulajdonsága - miatt augusztus 8-án este 8 óra 8 perckor kezdődő ceremónia napján 28-31 fokot jósolnak a szakemberek, felhős égbolttal, egészen 18 óráig.

Akkor ugyanis beborul az ég, és - bár a 30 fok feletti, fülledt forróság marad - megérkezik a csapadék, amelytől annyira tartanak a gigantikus showműsorral készülő házigazdák.

A sors furcsa fintora, hogy éjféltől, azaz a gálát követően ismét szárazra fordul az idő, és csak szombat késő este várható fentről "utánpótlás".

Mindezek ismeretében a rendezők valószínűleg egy speciális készülékkel szétlövik a megnyitó előtt és alatt gyülekező felhőket - az akció sikeréről pedig az egész világ tájékozódhat majd a képernyők előtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását