2024. május 11. - Ferenc

Thorpe szerint...

Az ötszörös olimpiai bajnok úszó Ian Thorpe szerint az amerikai Michael Phelps nem fogja megdönteni Pekingben Mark Spitz müncheni hét elsőséges rekordját.
2008. augusztus 4. hétfő 12:12 - Hírextra

Az ausztrál "Torpedó" úgy vélekedett, hogy Phelps-nek megvannak a képességei arra, hogy nyolc aranyat nyerjen, de mégsem fog sikerülni neki. "Az úszásban egyre magasabb a színvonal, ezért egy sportolónak ma már nagyon nehéz mindig tudása legjavát nyújtania, hogy megnyerjen minden számot. Nyolc szám egy viadalon túlságosan sok" - mondta Thorpe.

A két évvel ezelőtt, mindössze 24 évesen visszavonult bajnok ugyancsak nyilatkozott a hipertechnológiával készült úszódresszekről. "Az úszás fiatal sport, ezért állandóan fejlődik a technológia terén is. Ezek az úszódresszek segítenek, de továbbra is az edzés az alapvető: sokat és jól kell edzeni, másképpen nem lehet olimpiát nyerni, még az új dresszekben sem" - állapította meg Thorpe.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását