2022. május 28. - Emil, Csanád

Leonardo DiCaprio az ideális Lenin

Orosz filmesek szerint tökéletesen alkalmas Lenin alakjának megformálására Leonardo DiCaprio. A "Lenin agya" munkacímű filmprojekt vezetői szerint a 33 éves amerikai színésznek szlávos vonásai vannak és megszólalásig hasonlít az 1917. novemberi orosz szoc
2008. augusztus 4. hétfő 10:03 - Hírextra

"Egymás mellé tettük DiCaprio és a fiatal Lenin arcképeit. A hasonlóság megdöbbentő, még sminkesre sem lenne szükség" - mondta Alekszander Borodjanszkij, az átszámolva 3 milliárd forintos költségvetésű film forgatókönyvírója. A producerek hamarosan fel is veszik a kapcsolatot a színész ügynökével - tette hozzá.

A 2024-ben játszódó sci-fi vígjátékban orosz tudósoknak sikerül klónozni Lenint, aki ezúttal Amerikában robbant ki forradalmat. "Az ötlet remek. Lenin már régóta a popkultúra ikonja, miért ne lehetne szatírát készíteni róla? DiCaprio pedig igazán jó választás, hiszen anyai ágon szláv származású, az ősei Oroszországból vándoroltak ki Németországba" - mondta Andrej Plahov, az orosz filmkritikusok szövetségének elnöke.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását